S kolegy jsme se sešli na pravidelném čtvrtročním setkání. Náš Trigama den tentokrát probíhal v restauraci Stejkárna v pražských Holešovicích, kde jsme bohatě hodovali a degustovali steaky.

Ve čtvrtek 21. 9. jsme se s kolegy opět potkali. Setkání v pohodové atmosféře probíhalo ve znamení steaků. Během večera jsme si pochutnali nejen na předkrmu v podobě paštiky a kozího sýra, ale zejména jsme měli možnost vyzkoušet tři výborná masa. Ani jsme se nemohli shodnout, který steak byl nejlepší. Celá bašta byla završena famózním zákuskem.

Kromě jídla jsme se také seznamovali s novými kolegy. Večer zahájil svým projevem náš generální ředitel Zdeněk Binder. Promluvila také nová marketingová manažerka Lucie Šafránková, která byla na večírku oficiálně představena.

„Pro každou firemní akci vybíráme místo se zajímavou atmosférou. Zároveň se snažíme, aby si kolegové pokaždé užili něco jiného. Cílem není se jen bavit, ale také podporovat firemního ducha. Naši kolegové pracují u různých zákazníků, a proto je pro nás důležité, aby se jednou za pár měsíců potkali a lépe se poznali,“ doplňuje Kateřina Kocmanová, organizátorka večírku.

Chcete vidět více fotek? Mrkněte na náš Facebook.