Panda, online systém pro mateřské školy, je jak naše dítko. Proto se jí neustále věnujeme a zdokonalujeme jí. V Pandě 1.4 jsme vylepšili její funkčnosti a provedli jsme pár úprav na pozadí aplikace. Již teď pracujeme na dalších vychytávkách.

Uživatelsky přívětivější Panda aneb vyladění pro uživatele

Nástěnka pro rychle informování

Aktivní školka pořádá akce pro děti, rodiče i široké okolí. Komunikovat takové akce bývá někdy organizačně náročné. Proto je tu funkce Nástěnka, na níž mohou zaměstnanci školky přidávat informace a rodiče si je v pohodlí domova prohlížet.

Mezi další úpravy patří přihlašování, kde jsme vylepšili funkcionalitu „Zapamatuj si mě“, a vytvořili jsme rozcestník pro nová přihlášení. Pro uživatele, kteří mají v prohlížeči otevřeno množství stránek, máme novou vychytávku – v záložce prohlížeče je vidět aktuální „pozice“ v našem systému.

Úpravy, které nejsou vidět

Soustředili jsme se také na tzv. refaktoring (tedy vylepšení kódu programu). Vyladili jsme některé funkce na pozadí aplikace, což nám usnadní budoucí vývoj systému a zavádění dalších změn.

Panda 1.5 je již na cestě

V nové verzi Pandy připravujeme další zajímavé funkce. Mezi nimi například Sledování kapacity třídy, díky kterému budou mít rodiče i zaměstnanci okamžitě přehled o obsazenosti třídy. Majitelé a ředitelé školek určitě ocení funkci Fakturace, která umožňuje exportovat vyúčtování plateb za určité období do nejběžnějších českých účetních systémů a posléze vystavit fakturu.

zkusit demo