Letošní výstava v Kazachstánu s hlavním tématem “Energie budoucnosti” nabízí fascinující podívanou pro všechny, kdo se zajímají o vědu a techniku. V Astaně se prezentuje 115 zemí a 22 mezinárodních firem. V Trigamě jsme připravili digitální prezentaci českých vystavovatelů a propagační video České republiky. 

V rámci naší spolupráce se společností ARTEO, která řešila přípravu českého pavilonu na EXPU, jsme dostali za úkol připravit multimediální prezentaci Česka. Dodali jsme dvě ucelené dodávky:

1) Prezentace pro tablety

V rámci tohoto úkolu jsme vytvořili mobilní aplikaci, díky které se návštěvníci mohou dozvědět informace o všech zajímavých exponátech v pavilonu České republiky. Fotky, infografiky, prezentace, animace a videa dokreslují celkový dojem o vystaveném produktu. Prezentace jsou v anglickém a ruském jazyce a design plně koresponduje s celkovým konceptem českého pavilonu. Vše je uživatelsky velmi přátelské, návštěvníci si prohlédnou informace na tabletech, které mají k dispozici u jednotlivých exponátů. 

2) Video propagace Česka

Druhá část naší činnosti spočívala v tvorbě videa, které prezentuje celou Českou republiku, její architekturu a přírodu. Video rovněž představuje exponáty jednotlivých vystavujících firem. Prezentace videa probíhá nad hlavním vchodem pavilonu na obrazovce o velikosti 2,5 x 6,5 metrů.

“Spolupráce s firmou ARTEO je pro nás zajímavá, neboť jsme mohli pomoci s digitální propagací inovativních českých firem. Jsme rádi, že se Trigama podepsala na produktu, který je dodáván na světovou výstavu EXPO. Během projektu bylo nutné sladit a koordinovat více jak 10 vystavovatelů a také vymyslet jednotný design a technické řešení propagace. Vše se podařilo k plné spokojenosti zákazníka,” doplňuje Milan Dřízhal, Project Manager zodpovědný za dodávky pro firmu ARTEO.

V českém pavilonu vystavuje 11 společností a k vidění je například létající kolo, elektrické letadlo nebo maketa elektrického autobusu. EXPO je možné navštívit až do 10. září 2017.