Letos v říjnu Trigama oslavila 5. narozeniny. To je sama o sobě velká událost. My jsme se ji rozhodli posunout ještě o level výš a oslavu narozenin jsme spojili s pravidelným setkáním Trigamáků. Vznikl tak nezapomenutelný Trigama den. Vše tentokrát probíhalo v našich nových kancelářích v Karlíně, které jsme tím důkladně zkolaudovali a pokřtili.

Rozhodně to nebyl den jako každý jiný…

Je po poledni, v kanceláři se chladí sud, kolegové vyrazili na velký nákup a na terase se připravují první nezbytnosti pro nadcházející grilování. Balónky, výzdoba a první nedočkavci už jsou u sudu, zatímco ve stínu na terase zůstává bez povšimnutí schovaný narozeninový dort coby překvapení pro vedení.

O pár hodin později se stoly prohýbají pod tíhou netradičního jídla, na grilu voní maso a Bindi, Vašek a Mistr slavnostně sfoukávají svíčku na firemním dortu a zahajují další Trigama akci. Zvuky fotbálku, vlastní barmanská show v podání dvojice Lucka a Radek, v kuchyňce teče (nejen) pivo proudem, a všude kolem zní pisklavé hlásky omámené heliem a spousta smíchu – takové bylo další setkání Trigamáků.

Jak to hodnotí naši pracovníci?

„Trigama den splnil mé očekávání na 130 %.“

„Trigama den tvými slovy?“ – „ŽRÁDLO.“

„3 nejlepší věci na Trigama dnu?“ – „Jídlo, výzdoba a lokalita.“

„Nejlepší jídlo?“ – „Gin & Tonic.“

„Největší úspěch“ – „Balónky a vlastní drink show.“

„Co ti utkvělo v hlavě?“ – „Plno zajímavých lidí, hodně dobrého jídla a že jsme vyřešili smysl života.“