Po mnoha měsících příprav jsme konečně dokončili náš zcela nový web Trigama.eu. A toto je příběh jeho vzniku…

Na počátku věků (tedy při založení Trigamy) jsme vytvořili web, na kterém jsme fungovali až dosud. Od té doby jsme se ale věnovali hlavně našim klientům a na naší webovou prezentaci jsme neměli tolik času. To se na ní začalo postupně odrážet. Cítili jsme potřebu vytvořit něco nového a modernějšího. Zároveň také něco, čím se odlišíme od ostatních a dokážeme, že jsme kreativní IT společnost.

Cesta k novému webu

Experimentovali jsme, zkoušeli různé cesty a nakonec se shodli na základním konceptu. Ten jsme si ověřili vytvořením doplňkového webu Level IT up! Tento web vznikl hlavně pro obchodní účely jako naše výkladní skříň referencí a klíčových projektů, které prezentoval vizuálně atraktivní formou. Právě od Level IT up! jsme se odrazili a dopracovali ho do dnešní podoby hlavního webu Trigamy.

Na novém webu jsme každý nechali kousek sebe. Mnoho měsíců práce, o kterou se podělil celý náš tým, od UX Designerů přes grafiky, kodéry a programátory až po management. Pořádně jsme si mákli, prožili jsme společné chvilky napětí i osvěžující zábavy. Jestli nakonec vše dobře dopadlo? To posuďte sami…