Před pár měsíci nás oslovil nový klient inkasní společnost easycoll. Původní zadání bylo relativně jednoduché. Dostali jsme za úkol udělat nový web, který by pomohl prezentaci firmy. A tak to všechno začalo...

 

Chci jen nový web

Na začátku naší společné cesty byla klasická situace, kdy klient cítil, že pokud chce posunout vpřed svoje podnikání, je nutné pohnout s propagací služeb v on-line světě. Dorazil tedy k nám s jasnou představou potřeby nového webu na konzultaci možností. Probrali jsme všechna očekávání a na základě vstupních informací připravili návrh logotypu a základ firemní identity, bez čehož by web nemohl vzniknout. Klient byl s výstupy designéra Lukáše Lišky nadmíru spokojen a k zakázce se začala nabalovat poptávka po dalších službách.

Hodilo by se mi ještě...

S jídlem roste chuť a na základě spokojenosti s naší dodávkou klient postupně rozšiřoval své požadavky. Došlo na vizitky, e-mailový podpis, šablony do Wordu a Powerpointu, letáky, propagační předměty a další materiály. Výsledkem je tak vlastně kompletní korporátní identita pro všechny tištěné i on-line výstupy.

A co dál?

Projekťák Mirek Jungwirth z pomyslné původní jiskřičky vykřesal oheň a v tuto chvíli se plánuje jako další krok návrh stánku na konference, další propagační materiály a dokonce i spolupráce na návrhu interiéru kanceláří klienta.

A pokud si položíme znovu otázku z nadpisu dnešního blogu, jestli vám nový web může zlepšit život, tak naše odpověď zní jednoznačně ANO. Pokud je vaše firma váš život, podceňovat cokoliv se nevyplácí a detaily jako kvalitní webové stránky často rozhodují!

 

Společnosti easycoll rádi pomáháme, přejeme hodně úspěchů a novému webu spoustu návštěv!