15. května 2019 se v celé ČR uskuteční již 23. ročník nejstarší a největší sbírkové akce Český den proti rakovině. Trigama má tu čest být IT partnerem této sbírky a v uplynulém roce jsme opět zapracovali na mnoha vylepšeních. 

 

Dárcovské sms (DMS)

Hlavní novinkou je možnost podpořit akci nejen jednorázovým nákupem kytičky či e-kytičky, ale také pravidelným měsíčním příspěvkem, a to prostřednictvím jedné jediné DMS.

 

e-kytička

Vylepšení můžete zaznamenat i u samotné e-kytičky, protože letos jsme připravili úplně nový způsob jejího umístění na profilové fotografii na Facebooku. Bude to jednodušší a nově to půjde aplikovat nejen na osobní profily, ale také na profily FB stránek – Trigama již jde příkladem. Připravili jsme také nový FB cover a wallpapery od HD rozlišení až po 4K jako odměnu pro ty, kteří si e-kytičku koupí.

 

Mobilní aplikace

Inovace se nevyhnuly ani mobilní aplikaci Den proti rakovině, kde je nově možné si vybrat mezi jednorázovou koupí e-kytičky a pravidelnou podporou, dále jsou vylepšeny mapy a jejich kompatibilita s různými typy zařízení a ve verzi pro Android byl i drobně vylepšen preventivní kalendář.

 

Web pořadatele sbírky

O drobné detaily jsme také rozšířili stránky pořadatele Ligy proti rakovině Praha. Nově jsou například k vidění počty stažení informačních brožur a z pohledu dopadu na čtenáře se jedná o vskutku zajímavá čísla.

 

Marketing

A v neposlední řadě jsme i letos pro akci rozjeli marketingovou on-line kampaň a doufáme, že to bude na darovaných prostředcích pozitivně znát a vybere se co možná nejvíce.

 

Pomyslná laťka je hodně vysoko, loňský rekordní ročník půjde těžce překonat, ale doufáme, že se to s naší a hlavně vaší pomocí podaří. Proto neváhejte a kupujte kytičky, sdílejte info o akci přátelům a držme si navzájem palce!!!